2 Aralık 2010 Perşembe

K.Atatürk

    
      K.Atatürk imzası şu günlerde oldukça popüler. Gerek dövme olarak gerekse etiket olarak.
       SAAB'ıma orijinal olmayan hiçbir şeyi eklemek, yapıştırmak,asmak ve monte etmek istemem. Sırf bu sebeble OGS dahi kullanmıyorum :) Ama söz konusu Atatürk olunca akan sular duruyor. Bir dostumdan temin ettiğim etiketi aracıma yapıştırdım.
      Bendeki etiket dıştan yapışan cinstendi. Aracın arka camına yapıştıracağım için böyle olması da gerekiyordu. Biliyosunuz aracın arka kısmına içeriden birşey yapıştırmak uygun değil. Çünkü arka buz çözücülere zarar vermeniz olası. İyi ihtimalle de yapıştıracağınız etiketin zarar görmesi söz konusu.
      Etiketi yapıştırmadan önce camı güzelce temizledim. Ayrıca etiketi de hafifçe ısıttım. Bunun için doğal ısı kaynağımız güneşten veya saç kurutma makinesinden faydalanabilirsiniz. Isıtma işleminden sonra etiketi altındaki kağıt kısımdan dikkatlice ayırdım ve üzerindeki jelatin kaplamayla beraber cama yerleştirdim.

Her yapıştırma işleminde olduğu gibi üzerine bastırarak iyice yapışmasını sağladım. Daha sonra da üzerindeki jelatin kısmı söktüm.
      Yapıştırıken özellikle içeriden görüşümü kısıtlamamasına dikkat etmiştim. Bu açıdan da gayet iyi oldu.

      Yakıştı :)

       Büyük Kahramanın aziz hatırasına sonsuz saygılarımla..

1 yorum:

  1. Atatürk yazısını ben de SAAB'ıma yapıştırmayı düşündüm ama sizin gibi ben de orjinalliğini bozmak istemediğim için yapıştırmadım. Düşündüğüm yerler de plakanın il numarasından sonraki boşluk ve park lambasının bir köşesi olabilir diye düşündüm ama henüz yapıştırmadım. Ama sizin fikriniz bence daha güzel bir hava katmış ve görüşü de etkilemiyor.

    YanıtlaSil